Jouw loopbaan in kaart

We moeten allemaal steeds langer werken. We worden gemiddeld steeds ouder en blijven langer gezond. Hoe belangrijk is het dan dat je werk doet waar je blij van wordt, wat je energie geeft. Je moet tenslotte nog een tijdje werken. En of je nu heel ambitieus bent of gewoon die leuke baan wilt. Er zijn momenten in je leven dat je even stil staat bij jouw loopbaan: Is dit het nou? Wil ik dit werk nog wel de komende jaren blijven doen?”

 

Het ultieme moment om nader in te gaan op jouw loopbaan. Die vragen stel je je tenslotte niet voor niks.

dont just stand there rondEen loopbaantraject geeft je antwoorden op deze vragen. In een aantal sessies heb jij duidelijk ‘ wie ben ik’, ‘ wat kan ik’, ‘wat wil ik’ en, misschien nog wel de belangrijkste ‘WAAR KIES IK VOOR!’

Ik daag je uit jouw keuze te maken, waarbij ik je persoonlijk motiveer en ondersteun in dit proces, door middel van 1 op 1 sessies en het maken opdrachten. Aan het eind van het traject heb je onder andere inzicht in het volgende:

  • jouw talenten
  • jouw drijfveren
  • jouw interesses
  • jouw ontwikkelpunten
  • jouw loopbaankeuze

Kortom jouw ‘Kruijspunt’ scherp in beeld!

 

Loopbaan perspectief in hartvorm

Wil je ook advies hoe je de arbeidsmarkt kunt benaderen nu jij je focus hebt? Ga dan naar jobmarketing.